Privatumo politika

Bendrosios privatumo nuostatos

MB RiJa Projects (toliau – RiJa Projects) vertina Jūsų privatumą ir siekia užtikrinti, jog naršydami mūsų svetainėje jaustumėtės saugiai.

Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir taisyklėmis.

Jūs turite teisę kreiptis į RiJa Projects norėdami:

gauti informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis;
reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
nesutikti, jog jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Mes užtikriname, jog jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims.

Slapukai

Slapukas (angl. cookie) – tai nedidelės apimties duomenų rinkinys, kuris yra perduodamas iš interneto svetainės ir išsaugomas lankytojo kompiuteryje ar kitame įrenginyje.

Naudodami slapukus mes galime gauti informaciją apie jūsų naršymą mūsų svetainėje, kuri padeda mums pateikti aktualią informaciją bei tobulinti savo svetainę bei jos turinį. Slapukai ir juose talpinami duomenys nebus naudojami kitais tikslais ir nebus perduodami tretiesiems asmenims.

Mūsų svetainėje yra naudojami šie slapukų tipai:

Vartotojo sesijos slapukai – sukuriami vartotojui pradėjus naršymo sesiją tinklapyje ar naršyklėje. Ištrinami uždarius naršyklę;

Nuorodos į kitus tinklapius

Mūsų svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į kitus tinklapius už kurių turinio teisingumą ir atititikimą galiojantiems teisės aktams RiJa Projects neatsako.

Jūs bet kada turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, kurie yra tvarkomi RiJa Projects, reikalauti juos ištaisyti ar sunaikinti. Teisę tvarkyti asmens duomenus tiesioginės rinkodaros tikslais Jūs bet kada galite atšaukti šiais būdais:

gavus naujienlaiškį, paspausti prenumeratos atšaukimo nuorodą;
kreiptis el. paštu info@rija.lt su laisvos formos prašymu.

Asmens duomenis galime perduoti tretiesiems asmenims, kurie užtikrina el. laišku siuntimą reklamos tikslais.

Kokie asmens duomenys renkami ir tvarkomi elektroniniu paštu info@rija.lt?

Jūs galite elektroniniu paštu info@rija.lt pateikti savo asmens duomenis: Vardas; Pavardė; Telefono numeris; Elektroninio pašto adresas ar k.t. Jūsų laisvanoriškai pateikiamus asmens duomenis.

Kiek laiko saugomi Jūsų elektronine forma pateikti duomenis?

Elektronine forma pateikti asmens duomenys, saugomi ne ilgiau kaip 24 mėn. nuo jų pateikimo momento.

Prašymas pašalinti duomenis

Jei pageidaujate, jog RiJa Projects pašalintų visus apie Jus sukauptus duomenis, kreipkitės el. paštu info@rija.lt su laisvos formos prašymu.

Sutikimas

Lankydamiesi mūsų svetainėjė Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate.

Sekite mus instagramSekite mus facebook
© 2021 RiJa Projects. Visos teisės saugomos | Sprendimas: Ieva RatytėPrivatumo politika